Ermelosche Heide

Foto bezoekerscentrum Ermelosche Heide
Locatie Bezoekerscentrum en schaapskooi Ermelosche Heide ligt aan de rand van de Ermelosche Heide in de beboste omgeving tussen Ermelo en Speuld. Er lopen talloze wandelpaden en –routes en een fietspad langs het bezoekerscentrum. In het gebied kunt u onze herder met zijn schaapskudde van  Veluwse heideschapen treffen.  Er zijn twee grote jaarlijkse evenementen; half maart de Lammetjesdag en de eerste zaterdag van juni het Schaapscheerdersfeest. Daarnaast worden er natuur- en cultuurhistorische wandeltochten georganiseerd, workshops en andere activiteiten.

Faciliteiten 

Het bezoekerscentrum heeft een capaciteit van 50 tot 75 personen. Op de bovenverdieping is een vergaderruimte voor maximaal 25 personen ter beschikking, incl. wifi, diascherm en dvd speler.  De ruimte staat in open verbinding met de benedenverdieping die geopend is voor publiek. Alleen sponsors van het centrum en natuur- en milieuorganisaties  met een non-profit doelstelling kunnen de ruimte reserveren en/of afhuren. Catering voor lunch of diner wordt in overleg uitbesteed, het bezoekerscentrum zelf biedt koffie, thee en versnaperingen.

Met uitzondering van juli en augustus is het mogelijk op vrijdagmiddag te trouwen in het bezoekerscentrum Ermelosche Heide, met een maximum van 50 gasten.

Contact

Zie voor meer informatie: www.schapedrift.nl.

Coördinator Geesje Eleveld telefoon: 0577-407235 (ma t/m do), mail: info@schapedrift.nl en trouwen@schapedrift.nl.

ermelo_logo

 

[flexiblemap address=”52.2806129,5.6606695″ title=”Ermelose schaapskooi & Bezoekerscentrum Ermelosche Heide” description=”Postweg 50 / zijweg van de Drieërweg, tussen Ermelo en Speuld.”]

 Reacties zijn gesloten.