De Hoge Veluwe

gbc_hogeveluwe

Locatie 

Bezoekerscentrum De Hoge Veluwe ligt in het hart van de Hoge Veluwe, een natuurgebed van 5.500 ha, dat voornamelijk bestaat uit bossen, heidevelden, grasvlakten en stuifzand.  In het Bezoekerscentrum is een Parkwinkel. Vanaf het Bezoekerscentrum worden vele excursies georganiseerd. In alle vakanties en in de weekends zijn er dagelijks begeleide wandelingen en fietstochten. Daarnaast biedt het centrum  kinderactiviteiten,  excursies op aanvraag, diverse safari’s onder leiding van de boswachter en evenementen als   Dag van het Paard en het Hoge Veluwe Loopweekend.

Faciliteiten   

Tegenover het Bezoekerscentrum ligt restaurant de Koperen Kop dat wordt geëxploiteerd door De Hoge Veluwe.  Het restaurant kan groepen tot 200 personen ontvangen. In het restaurant is vergaderruimte beschikbaar voor  maximaal  100 personen. Beamer en geluidinstallatie zijn aanwezig. Het bezoekerscentrum heeft,  naast een vaste expositie,  een filmzaal van 60 m2 waar in de winter tijdelijke tentoonstellingen worden georganiseerd.

Contact 

Zie voor meer informatie: www.hogeveluwe.nl

Hoofd Bezoekersmanagement, mevrouw Monique Kokke telefoon: 055 378 8100.

Adres: Apeldoornseweg 252, 7351 TA Hoenderloo.

veluwe_logo

[flexiblemap address=”Apeldoornseweg 252 Hoenderloo Nederland” title=”De Hoge Veluwe” description=”Apeldoornseweg 252 Hoenderloo”]

 Geef een reactie