Info en projecten

Kring van Gelderse Bezoekerscentra
De Kring van Gelderse Bezoekerscentra is een samenwerkingsverband van 14 Gelderse Bezoekerscentra, die jaarlijks honderdduizenden bezoekers verwelkomen. Door samen te werken en kennis te delen tillen ze hun aanbod en uitstraling naar een hoger niveau, en zorgen ze ervoor dat nog meer bezoekers het Gelderse landschap beleven.

Het motto van de Kring is “Wie binnen kijkt, ziet buiten meer”. Dit verwijst naar hun inspanningen om bezoekers te informeren over en interesseren in de omgeving. De activiteiten van de bezoekerscentra zijn gericht op beleving en educatie, waardoor je buiten meer waarneemt en beleeft. Wilt u een bijeenkomst van de Kring van Gelderse Bezoekerscentra bijwonen, omdat u overweegt lid te worden, of een product of dienst onder de aandacht wilt brengen, neem dan contact op met IVN Gelderland via het contactformulier.

IVN Gelderland zet zijn kennis, expertise en netwerk in om samenwerking en innovatie binnen de Kring van Gelderse Bezoekerscentra te bevorderen. Mede mogelijk gemaakt door de Provincie Gelderland.

Wat kunnen wij voor u  betekenen?

  • Vergaderen in een natuurgebied en tussendoor op pad met de boswachter?
  • Een expositie ontwikkelen over een natuur- of milieuthema?
  • Dan zijn de Gelderse Bezoekerscentra uw aangewezen partner!

Workshop, cursus of vergadering

Wat voor bijeenkomst u ook wilt organiseren, de Gelderse bezoekerscentra bieden de locatie en faciliteiten die u zoekt. De Gelderse bezoekerscentra ontvangen jaarlijks veel zakelijke klanten die op zoek zijn naar een originele en inspirerende locatie. Combineer het nuttige met het aangename en ga in de pauze op ontdekkingstocht in de natuur. En wat dacht u van een bedrijfsuitje?

Educatieve communicatie

De Kring van Gelderse Bezoekerscentra ontwikkelde, in opdracht van een waterschap en drinkwaterbedrijf, een expositie met excursieprogramma. De reizende tentoonstelling over beken en sprengen werd bij 3 centra geplaatst. De opdrachtgever bereikte daardoor vele bezoekers met zijn boodschap.

Expositieruimte

Zoekt u een expositieruimte voor uw foto’s, schilderijen of sculpturen? De Gelderse Bezoekerscentra beschikken over uiteenlopende expositieruimtes. Kom gerust lans om de opties te bekijken.

Sponsoring

Wilt u uw naam verbinden aan een groene locatie of een groen evenement? De Bezoekerscentra organiseren jaarlijkse terugkerende evenementen waar veel publiek op afkomt. Vergoot uw naamsbekendheid door een waardevol en gewaardeerd evenement te ondersteunen.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.